luni , 25 ianuarie 2021
NEWS ALERT

ANCHETĂ A POMPIERILOR ȘI POLIȚIȘTILOR DUPĂ CE O LOCUINȚĂ DIN CERNEȚI A FOST INCENDIATĂ

Polițiștii și pompierii au deschis o anchetă, după ce vineri, un incendiu puternic a cuprins o anexă și gardul unei gospodării din localitatea mehedințeană Cerneți, comuna Șimian, pompierii stabilind că flăcările au fost puse de o mână criminală.

incendiu 2Incendiul a izbucnit vineri dimineață la gospodăria lin satul Cerneți.

Potrivit maiorului Gabriel Ivănuș, din cadrul Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Mehedinți, la fața locului au ajuns 13 subofițeri și un ofițer care au intervenit pentru stingerea incendiului cu două autospeciale cu apă și spumă. Totodată, o autospecială SMURD a fost trimisă pentru o eventuală intervenție promtă în cazul în care se constată victime.

Sursa citată anterior a mai declarat că după lichidarea incendiului s-a constatat că au ars zece metri pătrați din anexă și gardul gospodăriei pe o distanță de șase metri.

În urma anchetei desfășurate de pompieri s-a stabilit că incendiul a fost pus de o mână criminală.

În urma incidentului, mai mulți localnici s-au luat la bătaie în fața gospodăriei, polițiștii ajunși la fața locului reușind să-l imobilizeze pe cel mai violent dintre scandalagii.

În urma altercației, echipajul SMURD ajuns la fața locului a preluat o victimă care a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Drobeta Turnu Severin.

Ulterior, în jurul prânzului, pompierii au fost din nou solicitați să intervină la gospodăria incendiată, întrucât focul ar fi izbucnit într-un alt loc al gardului.

În paralel, polițiștii desfășoară o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs incendiul și altercația care a urmat.

Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top