marți , 18 ianuarie 2022
NEWS ALERT

ANCHETĂ CADAVRE CARBONIZATE: UNA DINTRE VICTIME A FOST IDENTIFICATĂ

Anchetatorii au stabilit marţi seara identitatea uneia dintre cele două persoane găsite carbornizate în maşina incendiată în localitatea mehedinţeană Meriş, în persoana unui tânăr de 28 de ani din judeţul Dolj.

masinaSurse din rândul anchetatorilor au declarat pentru mhlaert.ro că mergând pe firul posesorului autoturismului înmatriculat în Bulgaria şi care a fost găsit incendiat, s-a ajuns la tânărul Ionuţ Ulăreanu, în vârstă de 28 de ani cu domiciliul în Filiaşi, judeţul Dolj, care îl conducea.
Individul este cunoscut ca şi suspect de trafic cu substanţe etnobotanice, iar cu o seară înainte ca maşina să fie găsită carbonizată şi-a sunat tatăl să-i spună că pleacă de la Filiaş, la Turceni (jud. Gorj) unde avea o întâlnire cu o tânără.
De altfel, una dintre persoanele audiate de poliţişti în cursul zilei de marţi a declarat că individul a fost văzut ultima dată luni seara, în jurul orei 18.00 în compania unei tinere din Turceni, a cărei identitate nu a fost stabilită încă.
Sursele citate anterior au precizat că unele rămăşiţe, despre care se presupune că aparţin unei femei au fost găsite în portbagajul maşinii incendiate, în timp ce alte rămăşiţe, ale unui bărbat, au fost găsite în interiorul autoturismului Hyundai Coupe.
Identitatea exactă a victimelor va fi stabilită în urma unui test ADN, în cursul zilei de miercuri urmând să se facă necropsia cadavrelor care ar putea stabili împrejurările în care s-a produs decesul.

Anchetatorii iau în calcul varianta unei crime urmată de sinucidere, sinucidere sau accident şi nu exclud varianta ca victimele să se fi aflat sub influenţa drogurilor înainte de a surveni decesul.
Oana Mitu

 

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top