duminică , 5 decembrie 2021
NEWS ALERT

ANCHETATORII AU RIDICAT ŞAPTE CUTII CU DOCUMENTE DE LA CLINICA MEDICALĂ DIN DROBETA TURNU SEVERIN SUSPECTATĂ DE DECONTĂRI ILEGALE DE SERVICII MEDICALE

Poliţiştii şi procurorii Parchetului Instanţei Supreme au ridicat şapte cutii cu documente în urma percheziţiei derulată joi, de la clinica medicală “Medix Medical” din Drobeta Turnu Severin, care a funcţionat până în decembrie 2013, într-o clădire ce aparţine europarlamentarului PNL, Cristian Buşoi sub numele de “Selfmed Clinic”,.

clinicaOfiţeri de poliţie judiciară au desfăşurat joi o percheziţie în Drobeta Turnu Severin, la clinica medicală “Medix Medical”, specializată în servicii clinice şi paraclinice, în jurul orelor 15.30 părăsind sediul unităţii medicale cu şapte cutii de documente.

Anchetatorii au refuzat să facă declaraţii cu privire la conţinutul documentelor, acestea urmând să fie analizate într-un dosar privind decontări ilegale de servicii medicale.

Clinica medicală vizată de anchetatori a avut iniţial sediul în clădirea de pe strada Theodor Costescu din Drobeta Turnu Severin, din faţa Palatului Administrativ, imobil ce aparţine familiei europarlamentarului PNL, Cristian Buşoi, dar în a doua parte a anului 2013 sediul a fost mutat într-un alt corp al aceluiaşi imobil. În perioada în care funcţiona în clădirea respectivă, numele clinicii era “Selfmed Clinic”, odată cu mutarea fiind schimbat şi numele firmei.

Mutarea şi schimbarea numelui apare şi la Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Mehedinţi.

“Selfmed Clinic” a avut contract cu CJAS Mehedinţi pentru decontarea serviciilor medicale în perioada mai-decembrie 2013.

Clinica respectivă nu a mai încheiat contract cu CJAS Mehedinţi în 2014, în baza de date a instituţiei apărând o clinică nouă, “Medix Medical”, care derulează în prezent un contract de decontare a serviciilor medicale clinice şi paraclinice.

Oana Mitu

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top