sâmbătă , 23 ianuarie 2021
NEWS ALERT

ANDREEA MARIN VINE LA DROBETA TURNU SEVERIN CU “PREŢUIEŞTE VIAŢA”

andreea marin si atvdr

Andreea Marin vine joi, la Drobeta Turnu Severin, vedeta însoţind Caravana „Pretuieste viaţa”, din care fac parte nutriţionişti, kinetoterapeuţi, logopezi, psihologi şi alţi specialişti care promovează un stil de viaţă sănătos şi echilibrat. La evenimentul care va avea loc joi, 19 iunie, ora 18,00 la Casa Tineretului, din Drobeta Turnu Severin intrarea este liberă, iar participanţii sunt aşteptaţi  cu daruri din partea organizatorilor.

Caravana ” Pretuieste Viata” este un proiect sustinut de Andreea Marin în 14 oraşe, municipiul Drobeta Turnu Severin fiind cel care încheie periplul prin ţară. aTVDR, Primăria Drobeta Turnu Severin prin Casa de Cultură şi Centrul Cultural Mehedinţi sunt partenerii locali ai evenimentului. De asemenea, s-au alăturat proiectului  voluntarii filialei judeţene de la Crucea Roşie Mehedinţi.

Caravana ” Preţuieşte Viaţa” este un proiect susţinut de Andreea Marin ca o continuare firească a evenimentelor derulate de Andreea Marin prin scoalamamelor.ro.

Prin sponsorii naţionali ai Caravanei, severinenii vor avea parte de o mulţime de surprize, premii şi bunătăţi.

„Pentru aTVDR înseamnă foarte mult poposirea Caravanei „Preţuieşte viaţa” la Drobeta Turnu Severin, deoarece participantele la atelierul de televiziune vor avea ocazia să întâlnească una dintre cele mai frumoase şi bine cotate prezentatoare din România. Andreea Marin este un simbol naţional care ne reprezintă în întreaga lume, este un model demn de urmat, aşa că mă bucur enorm că a răspuns invitaţiei de a veni la Drobeta. În plus, aTvDR-istele vor fi cele mai norocoase întrucât vor participa la o sesiune de autografe, fotografii şi discutii libere cu Andreea Marin. Pentru comunitatea locală, prezenţa Caravanei este un beneficiu, deoarece avem ocazia să vedem şi oameni care ne demonstrează că este posibil să trăim demn până la capăt” , a declarat Delia Rîmniceanu, iniţiator aTvDR.

Copiii pot beneficia de consultţii de specialitate gratuite din partea specialiştilor care însoţesc caravana “Preţuieşte Viaţa”.

“Vorbim despre echilibru, despre viaţă demnă în sănătate, în curăţenie interioară pentru că se poate să trăieşti frumos până la capăt. E multă emoţie, sunt daruri, inspiraţie. Intrarea este gratuită şi toată lumea primeşte daruri încă de la intrare. Sunt specialişti alături de noi, nutriţionişti, kinetoterapeuţi, logopezi, psihologi, care fac pentru copii consultaţii gratuite. Până acum au făcut peste 400 de consultaţii gratuite.”, a declarat Andreea Marin.

În cadrul evenimentului Caravanei „PRETUIESTE VIATA” , participanţii vor avea ocazia să o asculte live pe Alexandra Usurelu, acompaniată doar de pian.

Corina Macavei, Oana Mitu

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top