duminică , 21 aprilie 2019
NEWS ALERT

ANDREI STĂNIȘOARĂ, CONSUL ÎN GRECIA. OCTAVIAN TUȚU SE ÎNTOARCE LA PREFECTURA MEHEDINȚI

Octavian Tuțu revine pe funcția de subprefect al județului Mehedinți, după ce, Andrei Stănișoară a renunțat la acest post, în favoarea unei cariere în diplomație. Miercuri, a avut loc ceremonia oficială de investire a noului subprefect care ocupă această funcție pentru a treia oară.

30623697_603593363335089_7969074306036531200_n

”A fost o onoare pentru mine să reprezint județul Mehedinți. Mulțumesc tuturor pentru încrederea acordată și pentru buna colaborare instituțională pe care am avut-o deopotrivă cu domnul prefect Nicolae Drăghiea, cu domnul prefect Cristinel Pavel și cu domnul Aladin Georgescu, președintele Consiliului Județean”a declarat fostul subprefect de Mehedinți, Andrei Stănișoară, în ședința oficială de miercuri.

În ultima ședință de Guvern, Andrei Stănișoară a fost numit consul al României în Grecia.

În cadrul ceremoniei, președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, a arătat că a avut o colaborare bună cu fostul subprefect și apreciază că experiența lui Octavian Tuțu va fi benefică pentru județul Mehedinți.

”Domnia sa are o experiență vastă în administrația publică locală care va fi de folos județului Mehedinți, Instituției Prefectului și Consiliului Județean Mehedinți. Am încredere că vom colabora foarte bine, așa cum am colaborat în trecut și îi urez mult succes! Îi mulțumesc lui Andrei Stănișoară pentru activitatea pe care a depus-o în acești ani la Instituția Prefectului, în condițiile în care mulți au privit cu scepticism numirea sa și modul în care urma să își desfășoare activitatea. Eu, ca președinte al Consiliului Județean, am colaborat foarte bine cu Andrei Stănișoară, îl felicit pentru îndrăzneala pe care a avut-o să îmbrățișeze o altă carieră și îi urez mult succes!”, a declarat președintele Consiliului Județean, Aladin Georgescu, în cadrul ceremoniei.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top