luni , 29 noiembrie 2021
NEWS ALERT

ANDREI STĂNIȘOARĂ SE REGĂSEȘTE ÎN PDL

Consilierul local al municipiului Drobeta Turnu Severin, Andrei Stănișoară a declarat în cadrul unei conferințe de presă că la momentul actual se regăsește în doctrina Partidului Democrat Liberal, răspunzând astfel celor care ar fi așteptat să plece și el la PNL odată cu tatăl său, deputatul Mihai Stănișoară.

Andrei Stanisoara (1)

Poate că orice tânăr politician ar fi avut tendința să-și urmeze tatăl, iar când tatăl este Mihai Stănișoară, cu atât mai mult ar fi fost de înțeles. Andrei Stănișoară a decis însă atunci când tatăl său a trecut la PNL, să rămână în rândul democrat liberalilor, mai ales că avea în mână primul mandat de consilier local și trebuia să-i reprezinte în Consiliu pe cei care îi acordaseră votul de încredere. În cadrul unei conferințe de presă, Andrei Stănișoară a declarat că se regăsește în PDL, iar alegerea de a rămâne în rândul democrat liberalilor nu a fost în nici un fel influențată de alegerea tatălui său.

„Eu am avut o discuție cu el, (n.r. Mihai Stănișoară) și ca de fiecare dată a zis că este treaba mea, este alegerea mea, îmi aparține. Nici un moment nu mi-a spus sau nu a încercat să sugereze altceva. El nu a avut un conflict la nivel local cu partidul, el reprezenta partidul la nivel național. Aici eu mă regăsesc astăzi, în Partidul Democrat Liberal, sunt membru, sunt consilier local, sunt ales.”, a declarat Andrei Stănișoară.

Cu privire la alegerile interne din cadrul Organizației PDL Mehedinți, care au avut loc la sfârșitul săptămânii trecute, tânărul politician a declarat că la momentul la care ar fi trebuit să își depună candidatura pentru o funcție în Biroul Permanent Județean nu avea o soluție definitivă și irevocabilă în cazul procesului cu prefectul de Mehedinți care îl eliminase abuziv din Consiliu.

“Au fost alegeri săptămâna trecută, Partidul are o nouă echipă formată din oameni care sunt cunoscuți publicului larg. Mi-aș fi dorit să candidez și eu la o funcție, nu am putut pentru că procesul era pe final, existau șanse de 1% să pierd și atunci trebuia să îmi dau demisia din Consiliul Local și puteam să aduc prejudicii de imagine partidului. Așa că m-am gândit să stau de-o parte, dar colegii mei știu ce au de făcut, iar la viitoarele alegeri, partidul va face o figură frumoasă și va reveni acolo unde îi este locul, adică primul pe scena politică din Mehedinți.”, a mai adăugat Andrei Stănișoară.

Pentru a nuanța relația politică pe care o are cu tatăl său, Andrei Stănișoară a spus că ideologic, PNL și PDL sunt de dreapta. “Fiecare își asumă anumite decizii la un moment dat. „Atât el cât și eu mi-am asumat și drumurile noastre s-au despărțit. Practic avem ideologii asemănătoare, de dreapta, PNL-ul este înființat în 1875, cel mai vechi partid de dreapta de pe scena politică și PDL-ul, normal, este de dreapta, popular european. Repet, eu aici mă simt bine, alături de colegii mei, am candidat și vreau să reprezint în continuare în Consiliul Local interesele cetățenilor și credeți-mă, este mult de muncă la ce se întâmplă astăzi în Consiliul Local, este nevoie să fie acolo o echipă unită.”, a conchis Andrei Stănișoară.

Andrei Stănişoară este consilier local în cadrul Consiliului Local Drobeta Turnu Severin din iunie 2012. Mandatul şi l-a câştigat pe listele Partidului Democrat Liberal. La scurt timp, prefectul de Mehedinţi, Nicolae Drăghiea a emis un ordin prin care l-a suspendat din funcţia de ales local pe motiv de incompatibilitate. Reprezentantul guvernului în teritoriu a pierdut însă definitiv şi irevocabil războiul cu Andrei Stănişoară.

Oana Mitu

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top