marți , 25 ianuarie 2022
NEWS ALERT

ANGAJAŢII CFR AU REPUS PE ŞINE TREI DIN CELE PATRU VAGOANE DERAIATE LA IARDĂŞTIŢA

tren deraiatO echipă specializată a  Regionalei CFR Craiova în efectuarea lucrărilor de repunere pe şine a vagoanelor efectuează lucrări pentru repunerea pe şinele de cale ferată a vagoanelor deraiate joi seară la Iardăşiţa.

La faţa locului s-a deplasat şi o o autospecială cu generator de curent trifazat din cadrul Detaşamentului de pompieri Dr.Tr.Severin. În această dimineaţă, la ora 08.00, două dintre cele trei vagoane au fost repuse pe şinele de cale ferată, acţionându-se în continuare şi la ultimul vagon.

Un echipaj de pompieri din cadrul Detaşamentului Orşova a intervenit joi seară cu o autospecială cu apă şi spumă, la un accident feroviar produs pe raza localităţii Iardăştiţa, comuna Topleţ, judeţul Caraş-Severin. La faţa locului s-au deplasat şi două ambulanţe ale SAJ Caraş-Severin. În urma accidentului, trei din cele patru vagoane ale trenului de persoane IR 1691 Bucureşti–Timişoara au deraiat.

Au fost evacuaţi circa 50 de pasageri din cele patru vagoane. Nicio persoană nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Călătorii au fost transportaţi cu autobuzele în staţia CF Băile-Herculane, de unde au fost preluaţi de către o  garnitură de tren. Circulaţia feroviară a fost închisă pe magistrala Orşova – Băile Herculane.

 

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top