marți , 18 ianuarie 2022
NEWS ALERT

APA CALDĂ SE ÎNTRERUPE ASTĂZI ÎN DROBETA TURNU SEVERIN

Regia Autonomă pentru Activităţi Nucleare din Drobeta Turnu Severin întrerupe marţi, începând cu ora 10.00, furnizarea agentului termic în Drobeta Turnu Severin, măsura fiind luată pe termen nelimitat din cauza datoriilor pe care asociaţiile de locatari le au către companie.

apa caldaContactaţi marţi, de către mhalert.ro, reprezentanţii RAAN au confirmat că apa caldă se întrerupe la toate imobilele racordate la reţeaua centralizată a oraşului.

Într-un comunicat de presă remis vineri, RAAN precizează că agentul termic se va întrerupe în Drobeta Turnu Severin, începând de marţi, 1 iulie, ca urmare a datoriilor pe care compania le are de recuperat de la asociaţiile de proprietari, acestea ridicându-se la 44 260 915 lei.

RAAN a anunţat în urmă cu câteva săptămâni că va întrerupe apa caldă, dar gradul de recuperare a datoriilor nu a crescut.

“Întrucât de la ultimul comunicat încasările de la asociatiile de proprietari/locatari nu au fost la nivelul corespunzător care să permită continuarea furnizării de agent termic, facem precizarea că începând cu data de 1.07.2014, ora 10.00 se va întrerupe furnizarea agentului termic către utilizatorii din Drobeta Turnu Severin.”, se arată în comunicatul RAAN.

RAAN se află în procedură de reorganizare începând cu data de 20.03.2014, iar în fondurile necesare pentru continuarea activităţii companiei sunt cuprinse şi veniturile provenite din încasările pentru energia termică furnizată populaţiei.

RAAN, prin Termocentrala de la Halânga este furnizorul unic de agent termic în Drobeta Turnu Severin, fiind racordate aproximativ 29.000 de apartamente, 1.000 de case şi 500 de agenţi economici.

La Drobeta Turnu Severin, preţul gigacaloriei este 221 lei, din care Primăria Drobeta Turnu Severin acordă o subvenţie de 22 lei.

RAAN a intrat în insolvenţă în septembrie 2013, având datorii de 680 milioane lei. În perioada insolvenţei, compania a mai acumulat datorii de 70 milioane lei.

(O.M.)

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top