luni , 18 octombrie 2021
NEWS ALERT

ASFALTATORII NU MAI VOR SĂ PLOMBEZE GROPILE DIN ORAŞ. GALERIE FOTO

Primăria Drobeta Turnu Severin a scos de două ori la licitaţie un contract în valoare de 160 000 de lei care vizează reparaţia mai multor străzi din municipiu prin plombarea gropilor, dar nu s-a depus nicio ofertă din partea asfaltatorilor.
_DSC0309
Anunţul de scoatere la licitaţie a contractului „Lucrări de reparaţii la străzile şi bulevardele din municipiul Dr.Tr. Severin, prin plombare cu mixtură asfaltică la cald” a fost publicat în data de 7 august, iar ofertele pot fi depuse până în data de 26.08.2013.
Procedura de atribuire a contractului se va face pe bază de preţ, astfel că va primi contractul în valoare de 160 000 de lei, firma care va veni cu preţul cel mai mic, banii pentru finanţarea lucrărilor provenind de la bugetul local.
mariusViceprimarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu a declarat că speră ca de această dată firmele de profil să depună oferte, pentru ca lucrările de reparaţie a drumurilor să se facă înainte ca vremea să se înrăutăţească.
“Se vor face plombări şi reparaţii pe unele străzi pe unde se impune intervenţia. Din păcate nu s-a prezentat nimeni. Sper să se prezinte de această dată pentru că vine toamna şi nu se mai poate lucra. Proiectul prevede reparaţia străzilor care nu au fost prinse în proiectul de asfaltare pe bani europeni.”, a declarat Marius Screciu.

 

REPARATII STRAZI PRIN PLOMBARI CU  MIXTURA ASFALTICA LA CALD

Tudor Vladimirescu             integral
Alunis             integral
Splai Mihai Viteazu             integral
Serpentina Rosiori             integral
Prelungirea Horatiu     Carol I – Dunarii
Portului             integral
Calea Tg. Jiului   Podu Gruii – Aleea Constructorilor
Topolnitei        Targ Comercial
Iuliu Maniu        Targ Comercial
Florescu              integral
Corneliu Savoiu Intrarea dinspre Tudor Vladimirescu

_DSC0311_DSC0315_DSC0327_DSC0356

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top