sâmbătă , 4 aprilie 2020
NEWS ALERT

ASTĂZI ÎNCEP PROBELE DE BACALAUREAT

Marți, 6 iunie se desfășoară prima probă a examenului de bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2017, cea de evaluare a competențelor lingvistice de comunicare orală în limba română, în județul Mehedinți fiind înscriși pentru a susține examenul de bacalaureat, un număr de 1807 absolvenți ai clasei a XII-a.

bac 2După proba de evaluare a competențelor lingvistice, sunt programate, proba de evaluare a competențelor digitale în zilele de 9,12 și 13 iunie și proba de evaluare a competențelor lingvistice într-o limbă de circulație internațională, în zilele de 14, 15 și 16 iunie.

Probele scrise încep luni, 26 iunie, cu cea de limba și iteratura română. Absolvenții de liceu susțin proba obligatorie a profilului și specializării în data de 28 iunie. Ultima proba scrisă, cea la alegere a profilului și specializarii, se va desfășura în data de 30 iunie.

Rezultatele examenului de bacalaureat vor fi afișate în data de 5 iulie, iar contestații pot fi depuse în aceeași zi. Rezultatelor finale se vor afișa în data de 10 iulie.

În Mehedinți s-au înscris 1807 candidați pentru susținerea examenului de bacalaureat în sesiunea iunie-iulie 2017, un număr de 273 fiind din alte promoții, dar care fie nu au promovat examenul atunci, fie nu l-au susținut.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top