duminică , 11 aprilie 2021
NEWS ALERT

ATENŢIE, ŞOFERI! POLIŢIŞTII AU TRECUT LA RIDICAREA MAŞINILOR PARCATE NEREGULAMENTAR LA TURNU SEVERIN. AFLĂ AICI CÂT COSTĂ SĂ O RECUPEREZI!

Mare atenţie unde parcaţi autoturismele în Drobeta Turnu Severin pentru că s-ar putea să nu o  mai găsiţi dacă este găsită staţionată neregulamentare de către poliţişti. În cadrul acţiunii „Blocada” desfăşurată în această perioadă de către poliţiştii mehedinţini, din Gara Drobeta Turnu Severin au fost ridicate astăzi patru autoturisme care erau parcate pe locurile destinate taximetrelor. Proprietarii le găsesc pe Serpentina Roşiori, dar trebuie să achite 650 de lei înainte de a le lua.

masina ridicata Drobeta Turnu Severin

Poliţiştii de la Direcţia Locală şi cei din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mehedinţi au derulat acţiunea de ridicare a autoturismelor parcate neregulamentar în Gara Drobeta Turnu Severin. Şoferii care au fost găsiţi lângă maşina parcată neregulamentar pe unul dintre cele 10 locuri destinate taximetrelor au fost amendaţi cu 180 de lei şi două puncte penalizare.  Maşinile fără proprietari au fost ridicate şi duse pe Serpentina Roşiori, în custodia Primăriei Drobeta Turnu Severin.

Politie locala

Pentru a-şi recupera maşinile ridicate din parcarea din faţa Gării proprietarii trebuie să achite o amendă de 360 de lei dar şi taxa de ridicare şi transport, în valoare de 300 de lei. Dacă proprietarul se prezintă la Poliţie în primele 24 de ore de la ridicarea maşinii, nu plăteşte taxa de staţionare în depozitul Primăriei. Dacă întârzie însă, la cei 650 de lei se adaugă alţi 50 de lei pentru fiecare zi.

În doar câteva zeci de minute, marţi dimineaţa,  poliţiştii locali şi cei din cadrul IPJ Mehedinţi au dat amenzi de peste 3 000 lei,  în Gara Drobeta Turnu Severin, doar pentru parcare neregulamentară. De altfel, chiar dacă echipajele de poliţie se aflau în zona respectivă, conducătorii auto parcau autoturismele în zona destinată taximetrelor. Pe parapetul din faţa Gării este amplasat un indicator care semnalizează parcarea taximetrelor, dar şoferii spun că nu este vizibil.

Oana Mitu

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top