luni , 18 octombrie 2021
NEWS ALERT

AU RĂMAS FĂRĂ CASĂ DE SĂRBĂTORI: INCENDIU PUTERNIC ÎNTR-UN BLOC LA HALÂNGA

incendiu-violent-la-un-bloc-din-braila-toti-locatarii-au-fost-evacuati-93503-1Panică într-un bloc de locuinţe aflat la 4 km de Tr. Severin. Patru oameni au fost evacuaţi dupa ce un apartament de la parterul acestuia a luat foc din cauza încă nestabilite.

Unul din locatarii acestui apartament este acuzat de familie că a pus focul, după ce soţia tocmai divorţase şi astăzi urma să fie evacuat din casă. Vecinii spun însă că ar fi vorba de un scurt-circuit la instalaţia electrică şi bărbatul nu e vinovat.

Bărbatul acuzat că a dat foc a fost la un pas să fie cuprins de flăcări. El a fost scos de pompieri din incediul care cuprinsese tot apartamentul. Alţi patru locatari ai blocului au fost evacuţi din cauza fumului extins în tot imobilul. Oamenii spun că abia mai puteau respire din cauza fumului dens.

Disperată că i-a fost distrus complet aparatamentul, propritara care fusese plecată în oraş, a început să ţipe la fostul soţ pe care îl acuza că i-a pus foc. Pompierii au reşit să stingă incendiul, dar locuinţa a fost distrusă în întregime, mobilierul, aparatura, îmbrăcămintea şi tit ce se mai afla în interior.

Poliţiştii au demarat o anchetă pentru a stabili dacă bărbatul a pus foc locuinţei sau cauza este un scurt-circuit. Şi el şi fosta familie au rămas pe drumuri pentru că apartamentul a fost distrus complet şi trebuie refăcut.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top