marți , 25 ianuarie 2022
NEWS ALERT

AUTOBUZ MISTUIT DE FLĂCĂRI LA DROBETA TURNU SEVERIN

Pompierii mehedinţeni au intervenit la sfârşitul săptămânii trecute pentru stingerea unui incendiu produs la un autovehicul de persoane, dar şi la alte patru incidente similare manifestate la anexe gospodăreşti şi depozite de anvelope.

autobuz 2Autobuzul a luat foc, în mers, pe centura ocolitoare a municipiului Drobeta Turnu Severin, pompierii intervenind cu două autospeciale cu apă şi spumă, pentru stingerea acestuia.

În timpul incidentului, autobuzul care era defect era tractat de un alt autovehicul. La sosirea pompierilor la faţa locului, autobuzul era cuprins de flăcări în întregime. Pompierii au stins incendiul şi au împiedicat extinderea acestuia la autovehiculul ce-l tracta. Potrivit ISU Mehedinţi, cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost determinată de blocarea sistemului de frânare.

De asemenea, pompierii au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la anvelope uzate, depozitate pe un teren viran din municipiul Dr.Tr.Severin, Calea Timişoarei. Incendiul a fost stins imediat de către pompieri, cauza probabilă a izbucnirii incendiului fiind determinată de crearea intenţionată sau din culpă a condiţiilor de a genera incendiul.

Un alt incendiu s-a produs la un adăpost de animale în satul Smadoviţa, cauza fiind determinată de folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul. Tot la sfârşitul săptămânii mai multe anexe gospodăreşti au fost cuprinse de flăcări, în localitatea Cujmir în satul Aurora. Până la stingerea incendiului, acesta a cuprins un pătul, o magazie, pe o suprafaţă de cca. 30 mp şi un adăpost de animale, pe o suprafaţă de cca. 10 mp. Focul a pornit de la un aparat de gătit în funcţiune, lăsat nesupravegheat.

Pe de altă parte, pe Calea Tg. Jiului din municipiul Dr.Tr. Severin, pompierii au intervenit cu două autospeciale cu apă şi spumă, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o magazie în care erau depozitate lemne de foc.  Incendiul  a cuprins numai 1,5 mc lemne de foc şi a fost stins de pompieri înainte de a se extinde. (O.M.)

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top