marți , 7 decembrie 2021
NEWS ALERT

AUTORITĂŢILE DIN MEHEDINŢI ÎN ALERTĂ

Ca urmare a atenţionărilor şi avertizărilor meteorologice şi hidrologice emise de către Administraţia Naţională de Meteorologie şi Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor, de duminică, ora 21:00,  s-a instituit la nivelul judeţului Mehedinti, din ordinul Prefectului, Grupa Operativa Judeţeană, la sediul I.S.U. „DROBETA” al judeţului Mehedinţi.

cod

Mehedinţiul se află sub avertizare de Cod Portocaliu, în intervalul 27 iulie, ora 22 – 28 iulie, ora 10 şi atenţionare meteorologică Cod Galben, intervalul 27 iulie, ora 18 – 29 iulie, ora 09 .  

La această oră este afectată Linia Electrică Aeriană de 20 KV Vînju Mare- Botoşeşti Paia, în localitatea Stigniţa, fiind afectaţi un număr de 90 de consumatori. Echipele de la CEZ lucrează pentru remedierea problemelor.

„În acest moment nu s-au semnalat probleme deosebite la nivelul judeţului, continuându-se  monitorizarea permanentă a punctelor critice care pot genera situaţii de urgenţă. În ceea ce priveşte situaţia debitelor şi cotelor de pe râurile interioare supuse monitorizării, nu sunt probleme deosebite, acestea situându-se sub cotele de atenţie”, se arată într-un comunicat de presă al ISU „Drobeta”.

S.G.A. Mehedinţi împreună cu structurile M.A.I. din judeţ spun că sunt pregătite să intervină cu forţe şi mijloace acolo unde situaţia impune.

Corina Macavei

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top