miercuri , 1 decembrie 2021
NEWS ALERT

AUTOTURISM BLINDAT CU ŢIGĂRI NETIMBRATE DESCOPERIT DE POLIŢIŞTII DE FRONTIERĂ ORŞOVENI

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Orşova au confiscat 1900 de pachete cu ţigări  netimbrate găsite în portbagajul unui autoturism Ford al cărui şofer era cunoscut că se ocupă cu traficul ilicit de ţigări netimbrate.

tigari clisura 1

Acţiunea s-a derulat în baza unei analize de risc desfăşurată de poliţiştii de frontieră orşoveni în scopul combaterii contrabandei cu produse accizabile.

 „În cadrul unei acţiuni desfăşurate pe linia combaterii traficului ilicit de ţigări netimbrate, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Orşova au oprit  în după amiaza zilei de 19.12. 2013, ora 15.30, la un filtru organizat la ieşirea din localitatea Eşelniţa, pe conducătorul  unui  autoturism (Ford)  despre care deţineau date că se ocupă cu traficul ilicit de ţigări netimbrate”

a declarat comisarul şef Valeriu Pera, purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi.

La controlul autoturismului aparţinând lui C. Nicuşor, în vârstă de 24 de ani, din municipiul Turnu Severin, oamenii legii au descoperit în portbagaj, cantitatea de 1900 pachete de ţigări marca Marble, fără timbru fiscal, pentru care acesta nu avea documente de provenienţă. Tigările urmau să fie distribuite de severinean pe piaţa neagră din localităţile judeţului Mehedinţi.

Poliţiştii de frontieră  i-au întocmit tânărului lucrare penală în care se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fară a fi marcate sau marcate necorespunzător

Cantitatea de ţigări şi autoturismul în valoare de peste 20000 de lei au fost indisponibilizate şi introduse în camera de corpuri delicte .

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top