duminică , 5 decembrie 2021
NEWS ALERT

AUTOTURISM CAUTAT DE AUTORITĂŢILE ITALIENE CONFISCAT DE POLIŢIŞTII DE FRONTIERĂ MEHEDINŢENI

Un autoturism marca Alfa Romeo a fost confiscat  de către poliţiştii de frontieră mehedinţeni din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I,  după ce fusese semnalat ca fiind furat  din  Italia.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Cetăţeanul român S. Adrian, în vârstă de  41 de ani, din judeţul Vîlcea, s-a prezentat marţi seară pentru a efectua formalităţile  de control al documentelor de călătorie în Punctul de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I, conducând un autoturism  marca, Alfa Romeo. Utilizând profilul de risc privind traficul cu autoturisme furate şi existând suspiciuni în legătură cu modul legal de deţinere al autoturismului  condus de către cetăţeanul român, poliţiştii de frontieră  au cercetat amănunţit documentele de identificare ale autovehicului prezentate de către acesta.

„Verificările efectuate de poliţiştii de frontieră, în bazele de date naţionale  au stabilit că autoturismul figurează ca fiind bun  căutat ca probă într-o procedură penală de către autorităţile din Italia din data de 11.02.2014”, a precizat comisarul şef Valeriu Pera, purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi.

Autoturismul  a fost indisponibilizat la sediul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi, urmând ca la definitivarea cercetărilor să fie înapoiat  proprietarului de drept.

În cauză se efectuează cercetări pentru a se stabili dacă fapta constatată de către poliţiştii de frontieră întruneşte elementele constitutive ale infracţiunii de tăinuire la furt.

Corina Macavei

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top