luni , 18 octombrie 2021
NEWS ALERT

AUTOTURISM DE LUX FURAT INDISPONIBILIZAT DE POLIŢIŞTII DE FRONTIERĂ MEHEDINŢENI

Un autoturism de lux marca „AUDI A6”, în valoare de 15000 de euro, a fost confiscat  aseară de către poliţiştii de frontieră mehedinţeni din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I,  după ce fusese semnalat ca fiind bun căutat pentru confiscare în Slovacia.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

În Punctul de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I  s-a prezentat miercuri seară pentru efectuarea formalităţilor de control la frontieră a documentelor de călătorie, conducând un autoturism  marca AUDI A6, cetăţeanul român  V. V., în vârstă de  49 de ani, din municipiul Turda.

La controlul de frontieră existând suspiciuni în legătură cu modul legal de deţinere al autoturismului de către V. V, oamenii legii  au verificat amănunţit documentele de identificare prezentate de către aceasta.

„Verificările efectuate de poliţiştii de frontieră, în bazele de date ale Sistemului Informatic Schengen au stabilit că autoturismul figurează ca fiind bun căutat pentru confiscare  în Slovacia din data 01.11.208.   Autoturismul furat este fabricat în anul 2005 şi are o valoare de 15000 de euro. În cauză, faţă de V. V s-a întocmit lucrare penală în care se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire la furt”, a declarat comisarul şef Valeriu Pera, purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi.

Autovehiculul a fost indisponibilizat la sediul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi urmând ca la definitivarea cercetărilor să fie înapoiat proprietarului de drept. De la începutul  anului 2013, poliţiştii de frontieră mehedinţeni au indisponibilizat un număr de  13 autovehicule furate din Uniunea Europeană, valoarea totală a acestora se ridicându-se la 440.202 lei.

Corina Macavei

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top