marți , 25 ianuarie 2022
NEWS ALERT

AUTOTURISM FURAT DIN SPANIA CONFISCAT DE POLIŢIŞTII DE FRONTIERĂ MEHEDINŢENI

Un autoturism marca CITROEN C4  a fost indisponibilizat  aseară de către poliţiştii de frontieră mehedinţeni din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I,  după ce fusese semnalat ca fiind furat  din  Spania.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

În seara zilei de 01.09.2014, ora  23.30, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile  de control al documentelor de călătorie în Punctul de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I, conducând un autoturism  marca CITROEN C4, cetăţeanul român B. Marius, în vârstă de  30 de ani, din judeţul Teleorman.

Utilizând profilul de risc privind traficul cu autoturisme furate şi existând suspiciuni în legătură cu modul legal de deţinere al autoturismului  condus de către cetăţeanul român, poliţiştii de frontieră  au cercetat amănunţit documentele de identificare ale autovehicului prezentate de către acesta.

„Verificările efectuate de poliţiştii de frontieră, în bazele de date naţionale  au stabilit că autoturismul figurează ca fiind bun căutat pentru confiscare în  Spania  şi aparţine unui alt proprietar”, a precizat comisarul şef Valeriu Pera, purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi.

Autoturismul a fost indisponibilizat la sediul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi, urmând ca la definitivarea cercetărilor să fie înapoiat  proprietarului de drept.

În cauză se efectuează cercetări pentru a se stabili dacă fapta constatată de către poliţiştii de frontieră întruneşte elementele constitutive ale infracţiunii de tăinuire la furt.

Corina Macavei

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top