vineri , 28 ianuarie 2022
NEWS ALERT

AUTOTURISM FURAT DIN UNGARIA CONFISCAT DE POLIŢIŞTII DE FRONTIERĂ MEHEDINŢENI

Un autoturism marca Chevrolet Epica a fost indisponibilizat  luni seară de către poliţiştii de frontieră mehedinţeni din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I,  după ce fusese semnalat ca fiind furat  din  Ungaria.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

În seara zilei de 9 iunie a.c., ora  22.30, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile  de control al documentelor de călătorie în Punctul de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I, conducând un autoturism  marca Chevrolet Epica, cetăţeanul român Z. Hermin, în vârstă de  43 de ani. din judeţul Mehedinţi.

„Utilizând profilul de risc privind traficul cu autoturisme furate şi existând suspiciuni în legătură cu modul legal de deţinere al autoturismului  condus de către cetăţeanul român, poliţiştii de frontieră  au cercetat amănunţit documentele de identificare ale autovehicului prezentate de către acesta. Verificările efectuate de poliţiştii de frontieră, în bazele de date naţionale  au stabilit că autoturismul aparţine unui alt proprietar şi figurează ca fiind furat din Ungaria din data de 17.04.2009”,  a declarat comisarul şef Valeriu Pera, purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi.

Autoturismul în valoare de 10000 de euro a fost indisponibilizat la sediul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi, urmând ca la definitivarea cercetărilor să fie înapoiat  proprietarului de drept.

În cauză se efectuează cercetări pentru a se stabili dacă fapta constatată de către poliţiştii de frontieră întruneşte elementele constitutive ale infracţiunii de tăinuire la furt .

Corina Macavei

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top