duminică , 18 august 2019
NEWS ALERT

AVOCAT DIN CADRUL BAROULUI MEHEDINTI, RETINUT DE DNA TIMIS

Un avocat în cadrul Baroului Mehedinți a fost retinut de procurorii DNA din Timisoara pentru infracțiunii de trafic de influență în formă continuată.
Totodata, procurorii anticorupție au mai dispus efectuarea urmăririi penale față de suspectul fratele avicatului, chimist în cadrul Serviciului Județean de Medicină Legală Arad, cu privire la săvârșirea infracțiunilor de fals intelectual si uz de fals.
DNAIn ordonanțele procurorilor se arată că, în cauză, există date și probe care conturează următoarea stare de fapt:
În cursul lunilor aprilie și iunie 2017, Vlai Adelin George a pretins și primit de la trei persoane cercetate pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sumele de 14.500 lei (9.000 lei și 5.500 lei) și 2.300 euro.
Banii respectivi au fost primiți pentru a-și folosi influența reală ce o avea asupra fratelui său, Vlai Florin Gabriel, pentru ca acesta din urmă, chimist în cadrul Serviciului Județean de Medicină Legală Arad, să emită buletine de analiză toxicologică favorabile persoanelor respective.

De altfel, acesta din urma a si menționat în documentele respective valori ale alcoolemiei situate sub 0,80 g/l alcool pur în sânge, aspect care ar fi atras răspunderea persoanelor respective doar din punct de vedere contravențional.
În cauză se efectuează acte de urmărire penală și față de alte persoane.
Celor două persoane li s-au adus la cunoștință calitatea procesuală și acuzațiile, în conformitate cu prevederile art. 307 și 309 Cod de procedură penală, urmând ca inculpatul Vlai Adelin George să fie prezentat, Curții de Apel Timișoara, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top