joi , 21 ianuarie 2021
NEWS ALERT

AVOCATUL SEVERINEAN DRAGOS DUMITRASCU SI FOSTUL DIRECTOR AL FABRICII DE LAPTE, INCULPATI ÎNTR-UN DOSAR ALATURI DE FIICA LUI GENICA BOERICA

Curtea de Apel Craiova a amânat pronunţarea pentru vineri în dosarul în care una din fiicele lui Genică Boerică, dar şi doi severineni  sunt acuzaţi de comiterea unor infracţiuni economice. Este vorba de avocatul Dragoş Dumitraşcu din cadrul Baroului Mehedinţi  şi Dorin Cojocinescu, fostul director al fabricii de lapte din Turnu Severin.

fabrica de lapte

FOTO Fabrica de lapte a familiei Boerică de la Turnu Severin

Avocatul Dragoş Dumitraşcu din cadrul Baroului Mehedinţi  şi fostul director al fabricii de lapte SC SCIL  SA din Turnu Severin, proprietatea controversatului om de afaceri Genică Boerică, au fost reţinuţi alături de alte şase persoane pentru comiterea unor infracţiuni economice.

Procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova au reţinut, miercuri seară, opt persoane, printre care se numără şi una dintre fiicele lui Genică Boerică. Diana Cristina Boerică este cercetată alături de Aurel Dorian Prie, Radu Constantin Drăgan, Elena Drăgan, Ionel Vlad, Dragoş Dan Dumitraşcu, Dorin Cojocinescu şi Ileana Moandă pentru comiterea unor infracţiuni economice, cum ar fi evaziune fiscală şi spălare de bani. Cei opt inculpaţi au fost duşi joi la Curtea de Apel Craiova cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.
Magistraţii Curţii de Apel Craiova au amânat deliberarea şi pronunţarea în această cauză pentru  data de 7 noiembrie 2014.

Dragoş Dumitraşcu este fiul fostului judecător de la Tribunalul Mehedinţi, Sever Dumitraşcu, care în data de 3 mai 2012 a lovit cu maşina un copil în vârstă de 3 ani, pe o stradă din Turnu Severin, după care a părăsit locul accidentului.

Genică Boerică a fost condamnat la începutul acestui an la 10 ani şi 3 luni de închisoare cu executare. Controversatul om de afaceri a fugit din ţară înainte ca Înalta Curte de Justiţie şi Casaţie să se pronunţe în dosarul în care acesta este acuzat de spălare de bani.

Omul de afaceri din Craiova a fugit din ţară, iar în momentul de faţă este căutat prin Interpol.

Corina Macavei

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top