joi , 2 decembrie 2021
NEWS ALERT

BACALAUREAT ÎN SIGURANŢĂ. MÂINE ESTE PROBA DE EVALUARE A COMPETENŢELOR LINGVISTICE DE COMUNICARE ORALĂ ÎN LIMBA ŞI LITERATURA ROMÂNĂ

Peste 1.500 de poliţişti vor asigura, în medie, zilnic, ordinea şi siguranţa publică, pentru buna desfăşurare a examenului de bacalaureat, sesiunea august – septembrie 2013.
politia rutiera in actiune

Luni, 19 august a.c., debutează desfăşurarea probei de evaluare a competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba şi literatura română (proba A) din cadrul Examenului Naţional de Bacalaureat 2013, sesiunea a-II-a.

Pe lângă dispozitivul curent, 1.572 de poliţişti, dintre care 983 de poliţişti de ordine publică, 423 de poliţişti de la rutieră şi 166 de la alte formaţiuni, vor asigura, în medie, zilnic, măsurile suplimentare specifice în zona unităţilor de învăţământ/ centrelor de examen.

Poliţia Română a dispus includerea unităţilor de învăţământ/centrelor de examen în itinerariile de patrulare, în special pe timpul plecării şi sosirii candidaţilor şi a însoţitorilor acestora la/de la locurile de susţinere a examenelor.

Pentru prevenirea evenimentelor negative şi asigurarea desfăşurării în condiţii de linişte şi siguranţă a examenelor, poliţiştii vor acţiona în zona adiacentă instituţiilor de învăţământ pentru depistarea şi luarea măsurilor legale faţă de persoanele care, prin comportamentul sau activităţile pe care le desfăşoară, afectează climatul de siguranţă publică.

De asemenea, poliţiştii rutieri vor asigura fluidizarea traficului rutier, prevenirea accidentelor rutiere, precum şi a ambuteiajelor.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top