sâmbătă , 29 ianuarie 2022
NEWS ALERT

BANI EUROPENI PENTRU SPITALUL DE LA BAIA DE ARAMĂ

Spitalul de la Baia de Aramă a primit astăzi, printr-un program cu finanţare europeană, suma de aproape 3.800.000 de lei bani care vor fi folosiţi pentru dotarea ambulatoriului unităţii sanitare cu echipamente medicale moderne.

semnare contract Astăzi, la sediul Agenţiei pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia a fost semnat  un contract finanţat prin Programului Operaţional Regional, care vizează Spitalul de la Baia de Aramă.

Contractul a fost semnat de către Marilena Bogheanu- director al Agenţiei pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia din partea ADR SV Oltenia şi de Dunărinţu Rafael- primarul Orasului Baia de Aramă (beneficiar).

Contractul „Reabilitare, modernizare, dezvoltare şi echipare Ambulatoriu Spital Baia de Aramă, jud. Mehedinţi”, beneficiar Primăria Baia de Aramă, are o valoare totală 3.710.295,00 lei, din care valoarea finanţării nerambursabile este de 2.698.433,92  lei.

„Proiectul îşi propune dotarea Ambulatoriului Spitalului Baia de Aramă cu echipamente medicale adecvate în vederea creşterii calităţii serviciilor oferite în cadrul secţiilor ambulatoriului. Lucrările ce se vor executa în cadrul investiţiei vizează recompartimentarea şi refuncţionalizarea pentru crearea spaţiilor pentru cabinete medicale conform normelor sanitare, precum şi realizarea spaţiilor pentru cabinetele de boli de nutriţie, cardiologie şi spaţii logistice pentru pacienţi şi cadre medicale”, se arată într-un comunicat de presă al Agenţiei pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia.

Corina Macavei

 

 

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top