marți , 19 octombrie 2021
NEWS ALERT

BĂRBAT ARESTAT PENTRU CĂ ŞI-A UCIS PARTENERA DE VIAŢĂ

Un bărbat în vârstă de 40 de ani a fost arestat luni seara, pentru 30 de zile, fiind principalul suspect în cazul morţii partenerei sale de viaţă despre care acesta declarase iniţial că a murit în urma unor lovituri ale calului din gospodărie.

Bărbatul în vârstă de 40 de ani, din localitatea mehedinţeană Roşiori, comuna Vânărori a sunat vineri seara la 112 anunţând că partenera sa de viaţă a murit după ce a fost lovită de calul din gospodărie.

_DSC0256Trupul femeii a fost dus la Serviciul de Medicină Legală din cadrul Spitalului Judeţean din Drobeta Turnu Severin, iar în urma necropsiei efectuate de medicii legişti s-a stabilit că loviturile cauzatoare de moarte nu ar fi fost date de animal, astfel că poliţiştii l-au reţinut luni pe concubinul acesteia pentru 24 de ore. Luni seara, judecătorii din cadrul Tribunalului Mehedinţi au emis pe numele bărbatului mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, fiind acuzat de omor.

Avocatul suspectului, Negrescu Alexandru a declarat că bărbatul a pledat nevinovat în faţa instanţei, susţinând că femeia a fost lovită de animalul din gospodărie cu picioarele în abdomen.

„Este nevinovat. Victima a fost lovită de un cal. Pe 14 spre 15 la orele 18.30, spune că soţia lui a mers în grajd ca să dea mâncare la nişte porci şi intrând şi la o iapă pe care o avea acolo, iapa a lovit-o cu picioarele din spate şi el a găsit-o lovită la pământ jos. Ea acuza lovituri la abdomen şi la spate şi spune că de acolo şi până în casă, s-a deplasta pe o distanţă de 73 de metri, din măsurătorile organelor de poliţie. Acolo s-a dezbrăcat, s-a spălat, s-a pus în pat alături de soţ şi el i-a  cerut să se ducă la spital. Ea a refuzat să se ducă la spital, pe motiv că se va face bine şi că nu dă ea 200 de lei pentru o zi de spitalizare. În jur de ora 11, el s-a trezit, ocazie cu care a văzut că ea nu mai mişcă. I-a dat cu apă pe faţă crezând că îşi revine dar a văzut că nu-ş revine şi atunci a apelat la un vecin şi au anunţat salvarea.”, a declarat avocatul.

Apărarea a formulat recurs la decizia magistraţilor, care se va judeca la Curtea de Apel Craiova.

Victima, în vârstă de 52 de ani şi suspectul erau împreună de 18 ani.

Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top