luni , 27 septembrie 2021
NEWS ALERT

VIDEO BĂRBAT CARBONIZAT ÎN PROPRIA CASĂ

Un bărbat în vârstă de 65 de ani din Drobeta Turnu Severin a decedat duminică seara, după ce casa în care locuia a fost cuprinsă de un incendiu, trupul victimei fiind găsit carbonizat în dormitor.

_DSC0007Bărbatul locuia singur după ce se despărţise de soţie în urmă cu mai mulţi ani, într-o casă de pe strada Calomfirescu, numărul 6, în Drobeta Turnu Severin. Vecinii au simţit duminică seara un miros puternic de fum, iar când au ieşit pe stradă sau pe balcon, au văzut cum iese fum dens din locuinţa omului. Oamenii au încercat să intervină cu câteva găleţi de apă pe care le-au găsit în curte, dar şi-au dat seama că nu pot intra în încăpere în care izbucnise incendiul din cauza fumului dens degajat, aşa că au sunat la 112.

La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de pompieri care au intervenit cu apă şi spumă, iar după ce incendiul a fost stins l-au găsit pe proprietar carbonizat.

Cel mai probabil, focul a izbucnit de la o ţigară aprinsă a victimei şi s-a extins din cauza produselor combustibile pe care le avea depozitate în locuinţă. Pompierii au scos şi două butelii din casă, pentru a elimina riscul producerii unei explozii. Victima a fost văzută ultima dată în noaptea de sâmbătă spre duminică când asistase la priveghiul unui vecin.

Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top