vineri , 14 decembrie 2018
NEWS ALERT

BARBAT CU PICIOARELE ZDROBITE IN URMA UNUI ACCIDENT DE MUNCA

Accident de muncă vineri după-amiază, la fabrica de prelucrare a metalelor din Drobeta Turnu Severin. Un bărbat în vârstă de 37 de ani a ajuns la spital după ce a fost lovit de mai multe bucati de tabla peste picioare, acesta fiind transportat ulterior cu un elicopter SMURD la un spital din Craiova.

elicopter SMURD 1Victima se afla la locul de munca in momentul in care un coleg manevra o macara pentru mutarea unor piese metalice de mari dimensiuni. Se pare ca din cauza unor manevre defectuoase , acestea s-au dislocat și au provocat leziuni grave la nivelul gleznelor bărbatului în vârstă de 37 de ani. Initial, barbatul a fost transportat la spitalul din Drobeta Turnu Severin, iar aici medicii au constatat ca avea picioarele zdrobite. Ulterior, a fost solicitat un elicopter SMURD care a preluat victima si a transportat-o la Spitalul din Craiova.

In cauza s-a întocmit dosar penal pentru nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top