miercuri , 8 decembrie 2021
NEWS ALERT

BĂRBAT DECEDAT, SCOS DE MEDICII DE LA AMBULANŢĂ DE SUB ZĂPADĂ

Ambulanţa Mehedinţi a fost sezizată că în gospodăria unei case din localitatea Mehedinţeană Stângăceaua, un bărbat este căzut în curtea casei, victima fiind găsită decedată, de către medici sub un strat consistent de zăpadă.

foto crima (6)

Apelul la 112 a venit la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Mehedinţi, în juruşl orei 10.47, un bărbat anunţând că un bătrîn este căzut în curtea casei sale din localitatea Stângăceaua, judeţul Mehedinţi.

Potrivit unui comunicat de presă remis sâmbătă de Centrul Operaţional Judeţean Mehedinţi, la faţa locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Mehedinţi care a constatat că cetăţeanul  în vârstă de 82 ani,  nu avea semne vitale, era acoperit cu un strat consistent de zăpadă, iar pământul de sub victimă era uscat.

„Se ia în calcul ipoteza ca decesul să se fi produs înainte de căderile de zăpadă. Din informaţiile pe care le avem, cetăţeanul se afla în evidenţa Serviciului Judeţean de Ambulanţă cu boli cronice (hipertensiune arterială).”, se mai arată în comunicatul Centrului Operaţional Judeţean Mehedinţi.

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie au deschis o anchetă în acest caz, pentru a stabili cauzele decesului bărbatului.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top