joi , 28 mai 2020
NEWS ALERT

BĂRBAT ÎNJUNGHIAT ÎN DROBETA TURNU SEVERIN

Un bărbat în vârstă de 30 de ani a ajuns luni seara la spital, după ce a fost înjunghiat în picior, de către un individ, chiar în timp ce intra în locuinţa sa, poliţiştii întocmind dosar penal.

spitalul-judetean-din Drobeta Turnu SeverinIncidentul s-a produs luni seara, când victima se pregătea să intre în locuinţa sa de pe strada Mareşal Averescu, în zona Oituz. Acolo, acesta s-a întâlnit cu fosta sa prietenă care i-ar fi cerut nişte acte, între cei doi izbucnind un conflict. În urma discuţiilor contradictorii, un alt individ care era cu femeia l-a înjunghiat pe bărbat în piciorul drept.

La faţa locului a ajuns un echipaj din cadrul Serviciului Judeţeand e Ambulanţă Mehedinţi care a acordat îngrijiri medicale victimei şi a transportat-o la Spitalul din Drobeta Turnu Severin, unde a fost operat.

Potrivit medicilor, bărbatul este în afara oricărui pericol.

În funcţie de numărul zilelor de spitaluzare, poliţiştii vor stabili acuzaţiile la adresa agresorului, aceştia întocmind un dosar penal în cauză.

Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top