vineri , 29 mai 2020
NEWS ALERT

BĂRBAŢI DIN DROBETA TURNU SEVERIN, REŢINUŢI PENTRU CONTRABANDĂ CU ŢIGĂRI

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mehedinţi, au reţinut doi bărbaţi, în vârstă de 35, respectiv 40 de ani, din municipiul Dr.Tr.Severin, bănuiţi de săvârşirea infracţiunilor de contrabandă şi deţinere ilicită de ţigarete, asupra acestora fiind identificată cantitatea de 19.900 de ţigarete.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Din datele şi probele administrate în cauză, a rezultat presupunerea rezonabilă că bănuiţii introduc în ţară, distribuie şi comercializează ţigarete, fără respectarea prevederilor legale în domeniu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

„Astfel, bănuiţii au fost depistaţi în flagrant, în timp transportau în vederea comercializării cantitatea de aproximativ 19.900 de ţigarete, nemarcate corespunzător, ascunse într-un compartiment al unui autovehicul. Au fost indisponibilizate în vederea confiscării cantitatea de ţigarete indicată şi mijlocul de transport folosit la săvârşirea infracţiunilor.”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Mehedinţi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă şi deţinere în afara antrepozitului fiscal de produse accizabile nemarcate peste limita legală, valoarea bunurilor confiscate fiind de 11.300 de lei.

IPJ Mehedinţi mai arată că pe parcursul lunii decembrie polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice în colaborare cu Direcția Sanitar Veterinară Mehedinți și Comisariatul pentru Protecția Consumatorilor Mehedinți desfășoară o serie de activități pentru prevenirea și combaterea comerțului cu produse alimentare care nu corespund reglementărilor în domeniu, în piețe, târguri și societăți comerciale de profil de pe raza județului.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top