marți , 18 ianuarie 2022
NEWS ALERT

BĂTAIE CU IZ DE AMOR LA LICEUL DECEBAL

Un elev din clasa a IX-a de la Liceul Decebal din Drobeta-Turnu-Severin a fost lovit astăzi în pauza mare cu pumnii de prietenul unei colege de clasă.

colegiul tehnic decebalPotrivit inspectorului general şcolar de la IŞJ Mehedinţi, Marian Şuţă, incidentul s-a petrecut între un elev al liceului şi un tânăr din afara unităţii de învăţământ.

Din primele cercetări efectuate de poliţie, încăierarea a avut loc în pauza mare, când un tânăr de 20 de ani din Prunişor a intrat în liceu în clasa a IX-a B, unde l-a lovit cu pumnul pe unul dintre elevi, după care agresorul a fugit. Din câte se pare agresorul a fost chemat la şcoală de prietena sa pentru a-l potoli pe colegul ei de clasă, care îi făcuse avansuri cu o zi înainte.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeaţean de Poliţie Mehedinţi, subcomisar Nicolae Lohon, p ărţile implicate în conflict au fost chemate la audieri de poliţişti, dar întrucât victima nu a depus plângere şi a refuzat şi transportul la spital, s-a aplicat doar o amendă contravenţională de 500 lei tânărului agresor din Prunişor pentru că a intrat fără drept în incinta unităţii şcolare.

Inspectoratul Şcolar Mehedinţi a declanşat o anchetă în acest caz.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top