marți , 19 octombrie 2021
NEWS ALERT

BĂTAIE SORĂ CU MOARTEA PENTRU O FEMEIE DIN NICOLAE BĂLCESCU

O femeie de 44 de ani din localitatea mehedinţeană Nicolae Bălcescu a murit miercuri seara, după ce a fost răpită de durerea loviturilor primite în urmă cu câteva zile, procurorii şi poliţiştii urmând să stabilească dacă soţul alături de care trăise 27 de ani va fi acuzat de lovituri cauzatoare de moarte.

SPINZURAT_29

Sătenii din Nicole Bălcescu spun că săptămâna trecută femeia a plecat de acasă din cauza bătăii pe care o primise de la bărbatul cu care trăise o viaţă şi aveau împreună o fată de 23 de ani. S-a adăpostit în casa unei rude, iar după două zile s-a întors  să-şi ia hainele, cu gândul să plece la muncă în Italia. Dar bărbatul nu numai că nu i-a dat îmbrăcămintea, dar i-a administrat o bătaie soră cu moartea. Sătenii care au văzut-o spun că femeia era desfigurată, având trupul negru de vânătăi.

Mama victimei a declarat că  în ziua de groază fiica sa a fost lovită cu scaunul, cu un făcăleţ, apoi individul a pus-o la pământ şi a jucat-o pur şi simplu în picioare.

Timp de o săptămână, femeia a refuzat să meargă la spital, deşi abia se ţinea pe picioare. Miercuri s-a dus la o vecină în sat şi pe drum nu a mai putut să meargă. Femeia a văzut-o şi  a ajutat-o să ajungă la casa rudei, unde după câteva zeci de minute şi-a dat ultima suflare.

O echipă de criminalişti a ajuns miercuri seara la locul dramei şi a demarat o anchetă. În urma necropsiei se va stabili dacă femeia a murit din cauza rănilor provocate în urma bătăii administrate sau din alte cauze. Agresorul a fost ridicat de anchetatori pentru audieri, aceştia urmând să stabilească dacă individual va fi acuzat de lovituri cauzatoare de moarte.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top