luni , 18 octombrie 2021
NEWS ALERT

BICICLIST ÎN COMĂ, ÎN URMA UNUI ACCIDENT PRODUS PE DN 67

Un biciclist a ajuns în stare gravă la Spitalul din Drobeta Turnu Severin, sâmbătă după-amiază, după ce a fost lovit în plin de un autoturism în timp ce circula pe DN67, în apropiere de localitatea mehedinţeană Halânga.

acc1

Accidentul s-a produs într-o curbă periculoasă, în apropierea intersecţiei cu drumul care duce către localitatea Puţinei. Primele informaţii arată că atât biciclistul, cât şi autoturismul care l-a izbit circulau în acelaşi sens, Malovăţ – Drobeta Turnu Severin, iar în curbă, şoferul nu a observat la timp că biciclistul intenţionează să vireze stânga, lovindu-l în plin.

În urma accidentului biciclistul a fost proiectat pe parbrizul autoturismului şi aruncat apoi pe asfalt, acesta fiind grav rănit.

Medicii din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Mehedinţi ajunşi la faţa locului l-au preluat pe bărbatul în vârstă de 53 ani dintr-o baltă de sânge, acesta fiind în comă de gradul IV şi cu şanse mici de supravieţuire.

Victima a fost transportată la Spital, iar poliţiştii au demarat o anchetă. Primele informaţii arată că accidentul s-a produs pe fondul vitezei şi al vizibilităţii reduse cauzată de ceaţa densă.

Pe DN 67, vizibilitatea este pe alocuri, sub 70 de metri.

În funcţie de evoluţia stării de sănătate a victimei, şoferul autoturismului va fi cercetat pentru vătămare corporală din culpă sau ucidere din culpă. Acesta este recidivist, fiind închis în urmă cu câţiva ani pentru crimă.

Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top