sâmbătă , 29 ianuarie 2022
NEWS ALERT

BICICLIST MORT IN ACCIDENT, LA CUJMIR

Accident grav în această dimineaţă, în localitatea mehedinţeană Cujmir. Un bărbat în vârstă de 56 de ani a murit după ce a fost izbit în plin de un autoturism. Omul mergea pe lângă bicicletă, pe partea dreaptă a carosabilului, în aceeaşi direcţie cu şoferul, iar într-un mod inexplicabil, conducătorul auto a pierdut controlul volanului şi la lovit atât de tare, încât victima a decedat pe loc.

bicicleta-accident-500x275„Am fost sesizaţi despre faptul că un conducător auto de 43 de ani, în timp ce circula pe DN 56 A, în direcţia Calafat – Drobeta Turnu Severin, pe raza localităţii Cujmir, a accidentat mortal, un biciclist de 56 de ani care se deplasa în aceeaşi direcţie… mecanismul de producere al accidentului.”, a declarat comisar Nicolae Lohon, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Mehedinţene.

Cel mai probabil, conducătorul auto care a pierdut controlul volanului circula cu viteză în momentul impactului, fapt ce a dus la decesul victimei, în urma loviturii. Şoferul este acum cercetat pentru vătămare corporală din culpă, iar trupul victimei a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efecturea necropsiei.

Oana Buzatu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top