joi , 21 ianuarie 2021
NEWS ALERT

BOMBA DE LA SEVERIN PUTEA SPULBERA UN AUTOTURISM

Reţinut la începutul acestei săptămâni, principalul suspect în cazul alertei cu bombă la Drobeta Turnu Severin a fost prezentat astăzi instanţei cu propunere de arestare preventivă pe 30 de zile. Bărbatul nu recunoaşte însă că ar fi deţinut materialul exploziv şi nici nu le-a spus poliţiştilor care era destinaţia acestuia.

teroristul

Dispozitivul exploziv, de echivalentul a 1,2 kg de trotil, ar fi putut spulberat un autoturism, cât ai clipi. Aceasta era forţa dispozitivului artizanal descoperit la Turnu Severin la sfârşitul săptămânii trecute.

Marius Alin Ţânicui a fost adus în faţa judecătorilor cu propunere de arestare preventivă. Numele bărbatului a fost Marius Alin Brăgaru până în urmă cu o săptămână, când s-a căsătorit şi a preluat numele soţiei.

Tânăra cu care s-a căsătorit susţine că bărbatul său nu ar avea nicio legătură cu dispozitivul exploziv. Femeia spune că soţul său a fost reţut la Timişoara şi se pregăteau să plece din ţară pentru un consult medical în Franţa.

Suspectul este recidivist şi are mai multe condamnări penale, pentru infracţiuni ca furt calificat şi accident  cu autoturismul pe care îl conducea fără permis. Bărbatul a avut condamnări şi în afara ţării. Procurorii cer acum din nou reţinerea sa.

Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă până la 12 ani de închisoare, deoarece încărcătura deţinută era extrem de periculoasă.

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top