joi , 24 septembrie 2020
NEWS ALERT

BORSETĂ GĂSITĂ DE JANDARMI ŞI RESTITUITĂ PROPRIETAREI

Jandarmii mehedinţeni au restituit unei femei o borsetă pierdută în sala ghişeelor de la Administraţia Judeţeană a Finanţelor  Publice Mehedinţi.

finante 1Efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Mehedinţi care se aflau miercuri, în  serviciul de pază şi protecţie la sediul Administraţiei Judeţene a Finanţelor  Publice Mehedinţi, au  observat în jurul orelor 12.30, pe pervazul destinat completării documentelor, o borsetă neagră, în care se afla suma de 200 de lei.

“În timp ce  în prezenţa unui martor, jandarmii  inventariau conţinutul acesteia, la sediul instituţiei s-a prezentat o persoană care a reclamat  faptul că după ce a completat o cerere, şi-a a uitat pe  pervaz  borseta”, a precizat Claudia Mendea, purtătorul de cuvânt al IJJ Mehedinţi.

Femeia a intrat în posesia bunurilor pierdute, după ce jandarmii s-au asigurat că bunurile descrise corespundeau cu cele din borsetă. Aceasta a mulţumit jandarmilor pentru simţul civic şi vigilenţa de care au dat dovadă.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top