luni , 27 septembrie 2021
NEWS ALERT

VIDEO BOTEZ CU BANI FALŞI LA RESTAURANTUL BARONULUI ADRIAN DUICU

Aproape 1500 de euro falşi au ajuns pe piaţa din Mehedinţi după ce în urma unui botez, tatăl sărbătoritului a achitat cheltuielile de organizare cu bancnote de 100 de euro false. Suma respectivă a ajuns la firma de decoraţiuni şi la localul familiei preşedintelui Consiliului Judeţean Meheinţi, Adrian Duicu, acolo unde s-a organizat botezul. Totul a ieşit la iveală când proprietara firmei de decoraţiuni a mers la casa de schimb. Acum poliţiştii anchetează cazul.

palace

Doi părinţi au rămas stupefiaţi când s-au trezit că banii pe care i-au primit la botezul fetiţei lor pe care l-au făcut în ziua de Florii sunt falşi. Oamenii i-au plătit cu banii respectivi şi pe cei care îi ajutaseră să organizeze petrecerea, o tânără care făcuse aranjamentul sălii, dar şi pe cei care le închiriaseră restaurantul. Firul banilor probabil că s-ar fi pierdut, dacă tânăra nu trebuia să-şi plătească furnizorii şi nu s-ar fi dus să schimbe banii. Ea spune că i s-a tăiat respiraţia când casierul de la casa de schimb valutar a reţinut-o pentru că banii erau falşi şi a anunţat poliţia.

„Am asigurat decorul la un botez, un botez de aproximativ 168 de persoane într-un restaurant din Drobeta Turnu Severin. Dimineaţa am mers, am strâns decorul, iar beneficiarul mi-a înmânat o sumă de bani. Nu el, mama acestuia. Recunosc, mi-a scos valuta şi anume patru bancnote de o sută de euro dintr-un plic de culoare albă. Am zis să merg să schimb pentru că veneau distribuitorii şi eu trebuia să îi dau mai departe. Am mers la o casă de schimb valutar, unde pe loc, omul când a verificat mi-a spus <<Sunteţi reţinută! Urmează să vină Poliţia, aveţi bani falşi! >>A fost un impact emoţional foarte mare”, a explicat proprietara firmei de decoraţiuni.

Imediat după ce casierul casei de schimb şi-a dat seama că banii sunt falşi a anunţat Poliţia, care a ajuns pe firul poveştii domnul popescu 1la cel care a organizat botezul.

„S-a prezentat o persoană de sex feminin cu suma de 300 de euro. Casierul care era de serviciu a observat că banii nu sunt în regulă şi sunt falşi şi s-a solicitat sprijinul poliţiei. Poliţiştii au constat că banii erau falşi. Aveau şi seria repetitivă, adică toate bancnotele aveau aceeaşi serie. Trecând peste asta, era diferenţă şi la hârtie, dar pentru cineva care nu lucrează zilnic cu bancnote ar trece relativ repede neobservate”, a declarat directorul Casei de Schimb din Drobeta Turnu Severin, Nicuşor Popescu.

Alţi o mie de euro au ajuns la restaurantul familiei preşedintelui Consiliului Judeţean Mehedinţi, Adrian Duicu, arestat preventiv, pentru chiria localului. Angajaţii societăţii au fost anunţaţi că banii ar putea fi falşi, iar când au mers la casa de schimb s-au convins. Poliţiştii de la Crimă Organizată au deschis o anchetă şi i-au luat la întrebări pe organizatorii botezului.

Părinţii fetiţei le-au spus poliţiştilor că banii i-au primit în plic de la meseni. Poliţiştii continuă ancheta şi iau în calcul inclusiv faptul că tatăl fetiţei ar fi încercat să plaseze banii falşi profitând de momentul bozezului fetiţei.

Oana Mitu

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top