sâmbătă , 15 august 2020
NEWS ALERT

BĂRBAT MORT ÎNTR-UN ACCIDENT PE CENTURA MUNICIPIULUI DROBETA TURNU SEVERIN

Un bărbat a murit marţi seara, după ce atelajul pe care îl aconducea a fost lovit de un TIR pe centura ocolitoare a municipiului Drobeta Turnu Severin, animalul fiind de asemenea mort în urma impactului.

mort in accident

Accidentul s-a produs marţi seara, în timp ce bărbatul din localitatea mehedinţeană Brezniţa de Ocol se deplasa pe centura ocolitoare a municipiului Drobeta Turnu Severin pe direcţia Târgu Jiu – Orşova.

Acesta a fost lovit în plin de un TIR care circula pe şoseaua de tranzit în aceeaşi direcţie. Şoferul bulgar al TIR-ului a declarat că nu avea viteză, dar nu a văzut atelajul când l-a lovit din spate întrucât acesta nu era semnalizat sub nicio formă.

În urma impactului, la faţa locului au fost chemate un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Mehedinţi şi mai multe echipaje de Poliţie.

Medicii nu au mai putut face nimic pentru bărbatul care conducea atelajul care a decedat pe loc, după ce s-a lovit la cap de asfalt, în timpul impactului.

Cel mia probabil poliţiştii vor deschide dosar penal pentru ucidere din culpă.

Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top