miercuri , 1 decembrie 2021
NEWS ALERT

C.S. SEVERIN, JOC CAPITAL, SITUAŢIE TENSIONATĂ

fotbalSâmbătă C.S. Tr. Severin întâlneşte CSM Iaşi, într-o dispută de “gradul zero” în lupta pentru evitarea retrogradării. Partida are loc într-o perioadă tensionată, după ce team managerul Stathis Smyris a demisionat, iar jucătorii sunt suspectaţi de implicare în “mafia pariurilor”.

Acuzaţiile au venit după ce de la începutul lui 2013, nu mai puţin de patru fotbalişti ai severinenilor au primit cartonaş roşu, în disputele de pe terenurile adverse. Pe reţelele de socializare au apărut informaţii că jucătorii ar fi pariat 20.000 de lei pe faptul că un fotbalist din echipă va lua roşu în jocul de la Galaţi. Partida a şi fost scoasă din programul celor pe care se putea miza, de către oficialii caselor de pariuri, dar într-o declaraţie făcută ieri pe site-ul official al clubului, Ionuţ Neacşa, fotbalistul care a fost sancţionat cu roşu la Galaţi a declarat că nu riscă să-şi bată joc de carieră, ţinând cont că aceasta este la început. „Nu e deloc adevărat din ce s-a scris. Nici vorbă de aşa ceva. Cei care m-au acuzat să se gândească doar ce se întâmpla dacă nu intram în teren, dacă nu mă băga Jerry, cum mai luam roşu? E simplu: dacă nu intram, cum mai puteam fi eliminat? Am 21 de ani şi o carieră în faţă, ce fac, îmi tai picioarele de pe acum. Nu-mi ratez eu cariera pentru prostii. N-am nicio legătură cu pariurile. Sută la sută nu e adevărat”! a declarat jucătorul.

Întâmplător sau nu, team-managerul echipei, grecul Stathis Smyris a demisionat exact după partida de la Galaţi, fără să precizeze în mod clar care sunt motivele demisiei.

În altă ordine de idei, severinenii dispută sâmbătă, cu începere de la ora 19.00 o partidă extrem de importantă pe “Municipal”, în compania unei contracanditate la rămânerea în prima Ligă. CSM Iaşi vine la Tr. Severin de pe locul 16 al clasamentului, cu 22 de puncte, şi în urma unei înfrângeri pe propriul teren, în faţa celor de la Viitorul Constanţa. Este o dispută de “gradul zero” pentru ambele combatante. În cazul unei victorii, gazdele ar face schimb de locuri cu ieşenii şi ar mai urca un loc în clasament.  O înfrângere ar însemna aproape sigur condamnarea la retrogradare.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top