marți , 19 octombrie 2021
NEWS ALERT

CADAVRU DESCOPERIT PE CÂMP, LA GRUIA

Cadavrul unei femei în vârstă de 58 de ani a fost descoperit pe un câmp, între comunele mehedinţene Gruia şi Pătulele, poliţiştii deschizând o anchetă întrucât este vorba despre o moarte suspectă.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Trupul fără viaţă al femeii a fost descoperit duminică după-amiază.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mehedinţi, subcomisar Nicolae Lohon, la examinarea exterioară a cadavrului nu s-au descoperit urme de violenţă, fapt ce i-a făcut pe anchetatori să elimine posibilitatea unei crime.

După ce a fost identificat trupul, poliţiştii au aflat că este vorba despre o femeie în vârstă de 58 de ani cu domiciliul în Pătulele, dar care avea o locuinţă şi în comuna Pristol, aceasta obişnuind să facă naveta între cele două localităţi.

Victima este fiica unui cioban din zona respectivă, iar primele informaţii arată că aceasta ar fi putut suferi un infarct.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Judeţean din Drobeta Turnu Severin pentru efectuarea necropsiei, care va stabili cu exactitate cauzele care au dus la decesul femeii în consiţii suspecte.

Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top