luni , 18 ianuarie 2021
NEWS ALERT

CĂMĂTARI PERICULOŞI DIN TURNU-SEVERIN SĂLTAŢI DE POLIŢIŞTII DIN CARAŞ

Poliţiştii de la Serviccamatariiul de Investigare a Fraudelor din cadrul I.P.J. Caraş-Severin efectuează nouă percheziţii la persoane bănuite de cămătărie şi contrabandă.

În această dimineaţă, poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul I.P.J. Caraş-Severin au efectuat cinci percheziţii domiciliare şi patru percheziţii de autovehicule, în municipiile Reşiţa şi Drobeta-Turnu-Severin, la domiciliile a trei bărbaţi bănuiţi de comiterea infracţiunilor de cămătărie şi contrabandă.

Tot în această dimineaţă, poliţiştii au organizat o acţiune în municipiul Bucureşti în urma căreia, l-au prins, în flagrant delict, pe unul dintre bărbaţi, care deţinea asupra sa 240 de grame de metal, ce părea a fi aur şi bijuterii din acelaşi tip de metal.

În timpul percheziţiilor, poliţiştii încearcă să identifice metale preţioase, bijuterii din aur, înscrisuri precum şi alte bunuri, provenite din activităţile ilegale de cămătărie şi contrabandă.

La sediul I.P.J. Caraş-Severin usunt conduşi la această oră trei bărbaţi, bănuiţi de comiterea infracţiunilor şi peste 50 de martori, în vederea audierii şi luării măsurilor legale. În plasa celor trei ar fi căzut zeci de victime. Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al S.R.I, se mai precizează în comunicatul transmis de purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top