joi , 4 martie 2021
NEWS ALERT

CARAVANA PREŢUIEŞTE VIAŢA. ANDREEA MARIN ÎNTÂMPINATĂ CU CĂLDURĂ DE SEVERINENI

Casa Tineretului din Drobeta Turnu Severin s-a dovedit neîncăpătoare pentru sutele de severineni care au ţinut să participe joi seară la Caravana “Preţuieşte Viaţa”. Mămicile au venit însoţite de prichindei pentru a asculta sfaturile Andreei Marin.

marin 1

Andreea Marin a fost întâmpinată cu multă căldură şi în aplauzele sutelor de severineni prezenţi joi seară în sala Casei Tineretului din Drobeta Turnu Severin.

Îmbrăcată cu o bluză roşie, „Zâna” i-a impresionat pe cei prezenţi în sală cu un chip întinerit şi o siluetă de invidiat.

marin 2

Caravana ” Preţuieşte Viaţa” este un proiect susţinut de Andreea Marin în 14 oraşe din ţară. Printr-un parteneriat încheiat de  organizatorul local Delia Rîmniceanu şi Andreea Marin, caravana a ajuns joi seară şi  în municipiul Drobeta Turnu Severin, fiind de altfel oraşul care încheie această caravană.  aTvDR a fost partenerul local al Caravanei, care a primit suport tehnic în organizarea evenimentului de la Centrul Cultural Mehedinţi şi Casa de Cultură. De asemenea, s-au alăturat proiectului  voluntarii filialei judeţene de la Crucea Roşie Mehedinţi.

„Cu mare drag vin în Caravana <<Preţuieşte viaţa>>, care înseamnă anul acesta 14 oraşe din toate zonele ţării, peste 10.000 de oameni pe care i-am întâlnit cu mare drag. Doresc din suflet să-i molipsesc pe cei care vor fi în sală şi în seara aceasta, cu ideea că se poate trăi frumos şi demn până la capăt, cu ideea că la orice vârstă e posibilă o schimbare radicală, o schimbare în bine. În cazul meu a fost posibilă la 40 de ani şi de ce n-ar fi fost posibilă şi în cazul altora. În mare despre asta este vorba, despre schimbare, despre posibilitatea de a fi oameni frumoşi, demni şi sănătoşi cât mai mult timp cu putinţă”, a declarat Andreea Marin, în cadrul unei conferinţe de presă.

marin 4

Şi pentru că în Drobeta Turnu Severin este ultimul popas al Caravanei „Preţuieşte viaţa” şi este momentul concluziilor finale, Andreea Marin a mai spus că a venit „intuitiv în întâmpinarea oamenilor”.

marin 3„Nevoia oamenilor de a fi inspiraţi, de a fi impulsionaţi pentru schimbare. Uneori nu putem să facem lucrurile de unii singuri, uneori avem nevoie de exemple, de modele, de o mână pe umăr, de un îndemn. Şi mă bucur din suflet că am venit practic intuitiv în întâmpinarea oamenilor care au nevoie de această deschidere, au nevoie de informaţie serioasă, de calitate, mă bucur din suflet că se întâmplă asta”, a spus „Zâna”.

Corina Macavei

 

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top