sâmbătă , 29 ianuarie 2022
NEWS ALERT

CARREFOUR DROBETA A PREMIAT ASTĂZI ELEVII TALENTAŢI LA CONCURSUL DE DESENE

Continuând tradiţia, Carrefour România premiază copiii talentaţi din clasele 0-VIII, participanţi în cadrul Concursului  de desene Carrefour 2013, ajuns deja la a XXIII-a ediţie. Concursul este aşteptat cu drag atât de elevi, cât şi de către cadele didactice din cele 15 oraşe în care Carrefour este prezent cu cel puţin un hipermarket.

DSCF4486

Premiile cele mai mari, la care au visat toţi copiii, cele 15 excursii la Disneyland, sunt oferite de Carrefour România şi împărţite în fiecare oraş participant la concurs. Astfel, 15 elevi talentaţi şi norocoşi se vor distra timp de un weekend împreună cu familiile lor la Disneyland Paris, alături de personajele din desene animate preferate, bucurându-se de diferitele jocuri şi spectacole, special organizate pentru ei.

Şi la Carrefour Drobeta a avut loc astăzi ceremonia de decernare a premiilor marilor câştigători la Concursul de desene, ediţia de Paşte 2013.

DSCF4489“Am premiat astăzi 15 elevi, iar după sărbătorile pascale o să mai margem la încă 15 clase de elevi din Drobeta Turnu Severin pentru a premia şi ceilalţi elevi care au câştigat un premiu. Şi în acest an am avut un număr impresionant de participanţi şi îi aşteptăm şi la ediţia de Crăciun să participe cu acelaşi entuziasm şi să mai facem şi alţi elevi fericiţi”

a declarat Raluca Uşurelu, Asistent Direcţiune şi Responsabil Marketing Carrefour Drobeta.

În cadrul concursului,elevii au fost invitaţi să-şi folosească imaginaţia desenând pe planşele distribuite în toate şcolile participante la acţiune, conform temei „Să descoperim cadourile iepuraşului de la Carrefour!”. Desenele micilor artişti vor putea fi admirate în cadrul expoziţiilor din cele 24 de hipermarketuri Carrefour până pe data de 20 mai 2013.

Marele premiu, o excursie la Disneyland a fost câştigat de Robert Ringău de la Şcoala nr. 11 din Drobeta Turnu Severin, DSCF4475premiul II constând într-un laptop a ajuns la elevul Cristian Ciocarda de la Scoala nr. 6, iar premiul III (o bicicletă) a fost câştigat de elevul Andrei Blagniceanu de la Şcoala gimnazială „Constantin Pufan”. Au fost acordate şi două menţiuni individuale: un MP4 player – eleva Maria Valon de la Şcoala nr. 14 şi un DVD Player – elevul Dumitru Plăviţu – Şcoala „Alice Voinescu”. De asemenea, Carrefour Drobeta a oferit 15 menţiuni colective şi 10 menţiuni speciale constând în cupoane de cumpărături Carrefour în valoare de 100 de lei.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top