miercuri , 20 ianuarie 2021
NEWS ALERT

CASA TINERETULUI NU ARE AVIZ ISU: BALUL BOBOCILOR DE LA COLEGIUL PEDAGOGIC A FOST ANULAT

Balul bobocilor, care urma să se desfăşoare în această seară, la Casa Tineretului din Drobeta Turnu Severin a fost anulat cu două ore înainte de începerea spectacolului, întrucât pompierii din cadrul Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă „Drobeta” al judeţului Mehedinţi le-au spus că în încăpere nu se pot organiza evenimente întrucât aceasta nu are autorizaţie de securitate la incendii.

CASA TINERETULUINemulţumirea elevilor a fost foate mare, aceştia declarând că au cumpărat bilete pe de o parte, iar pe de altă parte, organizatorii au muncit foarte mult pentru organizarea evenimentului. În plus, în cursul zilei de joi, elevii de la Colegiul Pedagogic „Ştefan Odobleja” din Drobeta Turnu Severin au muncit la decorarea sălii de spectacole, pentru ca pompierii să îi anunţe cu două ore înainte că nu pot desfăşura acolo balul bobocilor, întrucât Casa Tineretului nu deţine aviz de securitate la incendii.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top