vineri , 28 ianuarie 2022
NEWS ALERT

CAUZA ACCIDENTULUI DE PE DN6: Depăşire neregulamentară

Poliţiştii au stabilit că accidentul produs pe DN6, la ieşirea din Drobeta Turnu Severin, în urma căruia 12 persoane au ajuns la spital s-a produs după ce autoutilitara care transporta pâine a intrat într-o depăşire neregulamentară, şoferul acesteia fiind în stare gravă.

_DSC0127Purtătorul de cuvânt al Inspetoratului Judeţean de Poliţie Mehedinţi, Roxana Vişan a declarat că primele cercetări arată că accidentul s-a produs după ce şoferul autoutilitarei care transporta pâine care circula pe direcţia Drobeta Turnu Severin – Orşova a intrat în depăşirea unui camion, fără să se asigure şi s-a ciocnit cu microbuzul care circula regulamentar din sens opus.

Ulterior, în urma impactului, autoutilitara a ricoşat în camionul care circula de asemenea, regulamentar.

Sursa citată anterior a arătat că la volanul autoutilitarei se afla un tânăr de 26 de ani, din comuna mehedinţeană Corcova, cel care are şi cele mai multe răni în urma accidentului.

Acesta a fost descarcerat din maşină de pompierii din cadrul ISU Mehedinţi şi transportat la spital, la fel ca şi şoferul microbuzului, acesta fiind rănit uşor.

Totodată, potrivit medicilor, celelalte 10 victime care au fost transportate la Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin, între care şi un copil în vârstă de patru ani au fost spitalizaţi, dar sunt în afara oricărui pericol, avânt traumatisme acute închise la cap şi membre.

Microbuzul care transporta persoane avea 17 locuri, venea de la Orşova şi urma să ajungă la Drobeta Turnu Severin.

Circulaţia la ieşirea din Drobeta Turnu Severin către Orşova, pe DNA6  a revenit la normal, după ce autovehiculele implicate în accident au fost îndepărtate de pe carosabil.

Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top