joi , 21 ianuarie 2021
NEWS ALERT

CAUZA PENEI DE CURENT CARE A AFECTAT 46 000 DE MEHEDINTENI

Urmare a informațiilor solicitate de mhalert.ro, cu privire la cauzele care au generat întreruperea de luni dimineața, distribuitorul de energie electrică a făcut anumite precizări în cursul după-amiezii, arătând că pe lângă județul Mehedinți, a fost afectat și județul Dolj.

distributie-oltenia”Astazi, 03.07.2017, in jurul orei 09:13 o parte din reteaua electrica a judetelor Mehedinti (zona centru – vest) si Dolj (zona de sud – Municipiul Calafat) a fost afectata ca urmare a aparitiei unor declansari ale unor linii de alimentare de inalta tensiune din sistemul energetic national, declansari care s-au rasfrant si asupra alimentarii retelei de inalta, medie si joasa tensiune din gestiunea Distributie Oltenia. In aceste conditii, au avut loc intreruperi in alimentarea cu energie electrica, resimtite de circa 11 000 de consumatori din judetul Dolj si de aproximativ 46 000 de  consumatori din judetul Mehedinti.”, se arată în comunicatul remis de Distribuție Oltenia.

Sursa citată anterior arată că pentru rezolvarea problemelor au intervenit echipe operative reprezentanții dispeceratelor teritoriale ale sistemului national si cele de distributie ale Distributie Oltenia.

”Până la ora 09:45, toti consumatorii afectati de aceasta intrerupere, au fost alimentati cu energie electrica, utilizandu-se alte scheme operative de alimentare”. se mai arată în comunicatul distribuitorului de energie.

Echipa Distributie Oltenia face în continuare manevrele necesare pentru revenirea la schema normala a alimentarii celor doua judete, dar acestea, in functie de demersurile din sistemul energetic national, nu vor mai genera intreruperi in alimentarea cu energie electrica.

Clientii pot transmite eventuale deranjamente la InfoTel 0800 500 000, program non-stop. Deranjamentul poate fi inregistrat si fara a se mai intra in contact cu un operator uman, clientii pot utiliza doar codul locului de consum si numarul de telefon, urmand pasii indicati de mesajele preinregistrate.

 

Reamintim că o pana de energie electrica a afectat intreg municipiul Drobeta Turnu Severin, luni dimineata, putin dupa ora 9.
Curentul electric s-a intrerupt la toate imobilele, institutiile publice si private, fapt care a dus la intreruperea activitatilor curente si pornirea alarmelor sonore in tot orasul.

Intreruperea de energie electrica a afectat si pompele statiei de alimentare cu apa curenta, astfel ca s-a intrerupt si apa. Purtatorul de cuvant al SECOM, Claudia Sontea, a precizat ca de indata ce va fi alimenta cu energie electrica statia SECOM, se va relua alimentarea cu apa.

În anumite zone ale municipiului Drobeta Turnu Severin, alimentarea cu energie electrică electrică s-a întrerupt după ora 9 și s-a reluat luni după-amiază, la ora 15.00.

Oana Buzatu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top