sâmbătă , 29 ianuarie 2022
NEWS ALERT

CE FACE PRIMARUL GHERGHE DUPĂ CE UDREA A TRECUT LA PMP?

Demisia Elenei Udrea din PDL se pare că nu va fi singura. Ea ar putea fi urmată de lideri importanţi precum prim-vicepreşedintele Ioan Oltean, primarul Braşovului, George Scripcaru, dar şi de Gheorghe Ştefan, Gheorghe Falcă, Florin Popescu. Cel mai probabil, toţi liderii se vor alătura Partidului Mişcarea Populară. Se pare că pe listă s-ar afla şi primarul Severinului, Costantin Gherghe, cunoscut drept un apropiat şi susţinător al Elenei Udrea.

gherghe cu poza lui udrea

Totuși, Gherghe nu poate să părăsească ușor PDL întrucât ține prea mult la fotoliul de primar. Cea mai plauzibilă este varianta înscrierii lui Constantin Gherghe în Fundația Mișcarea Populară, semn al susținerii sale necondiționate față de ex-blonda PDL. Și această mișcare, fie ea și populară, trebuie făcută însă cu acordul președintelui CJ Mehedinți, Adrian Duicu, știut fiind faptul că acesta i-a trimis săgeți otrăvite primarului Severinului când a aflat că a participat la petrecerea Elenei Udrea din 26 decembrie 2013.

Pentru mulți, însă, faptul că primarul Constantin Gherghe a onorat invitația la petrecerea de 40 de ani a Elenei Udrea nu a fost o surpriză.

În perioada în care aceasta a deţinut funcţia de ministru al Dezvoltării Regionale, Severinul a primit fonduri substanţiale pentru o serie de proiecte importante menite să schimbe faţa municipiului. De altfel, primarul a reuşit în data de 12 martie 2013 să îi mai suprindă încă o dată pe membrii PDL Mehedinţi. La vizita de campanie a Elenei Udrea la Turnu Severin, pentru alegerile interne din PDL şi-a făcut apariţia la Hotel Traian şi Constantin Gherghe. Şi-a amintit brusc că este preşedintele organizaţiei municipale a PDL şi i-a oferit placheta de cetăţean de onoare Elenei Udrea. (O.M.)

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top