marți , 18 ianuarie 2022
NEWS ALERT

CE ÎNCEARCĂ ȘI CE NU REUȘEȘTE SĂ FACĂ PNL CU PRIMARII PSD DIN MEHEDINȚI

Mai mulți primari despre care conducerea PNL Mehedinți anunța recent într-o conferință de presă că i-a luat de la PSD s-au întors în rândurile social-democraților, șeful PSD Mehedinți acuzându-i pe liberali de lipsă de coerență și sinceritate în jocurile politice prin care înceracă să atragă pimari.

trusca-SimianPrintre primarii care au bîjbâit în ultima perioadă între PSD și PNL este edilul din Șimian, Constantin Trușcă. Inițial, co-președintele PNL Mehedinți, Virgil Popescu anunțase că Trușcă va candida pentru un nou mandat de la PNL, în iunie 2016, iar apoi șeful PSD Mehedinți, Aladin Georgescu a arătat că în ciuda declarațiilor liberalilor, Constantin Trușcă rămâne în rândurile social-democraților. Cel care a avut dreptate, se pare este Aladin Georgescu.

”Salut decizia primarului comunei Șimian, Constantin Trușcă, de a-și retrage candidatura depusă pe listele PNL și de a candida la alegerile din 5 iunie din partea Partidului Social Democrat Mehedinți. Îi mulțumesc primarului Constantin Trușcă pentru faptul că nu-și dezamăgește alegătorii, care nu au uitat guvernarea bună a PSD și sunt convins că această încredere se va vedea la alegerile locale.”, a tranmis Aladin Georgescu printr-un comunicat de presă.

Șeful PSD Meheidnți susține că la fel s-a întâmplat și în cazul primarilor din Husnicioara și Ilovița.

”Bâlbâiala, lipsa de coerență și de sinceritate a liberalilor i-a determinat și pe primarii comunelor Husnicioara și Ilovița să renunțe la înscrierea în PNL și să rămână de partea Partidului Social Democrat. Încă o dată se dovedește că forța noastră stă în oamenii noștri și în comunitățile mehedințene de care suntem mereu alături. Doresc să-i asigur pe toți primarii Partidului Social Democrat Mehedinți și pe alegătorii mehedințeni că au în mine un partener de nădejde, iar proiectele mele sunt dezvoltarea și modernizarea județului și nu vânzarea de iluzii în campania electorală.”, a mai arătat Aladin Georgescu.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top