miercuri , 8 decembrie 2021
NEWS ALERT

CFR CLUJ – C.S. SEVERIN, SAU DISPUTA IONEL GANE, CU PRIETENUL EUGEN TRICĂ

Untitled-1Doi prieteni dintr-o frumoasă perioadă a Universităţii Craiova, Eugen Trică şi Ionel Gane îşi dispută astăzi, ca antrenori, punctele în partida dintre CFR Cluj şi C.S. Severin. Dacă Trică stă liniştit după ce de la venirea la echipă a adus un suflu nou la CFR, care nu câştigase nimic în 2013, Gane şi băieţii lui speră într-o minune şi să aducă puncte din deplasare, puncte care ar fi vitale în lupta pentru rămânerea în Liga I. Disputa are loc pe terenul CFR Cluj, de la ora 17.00.

Nemulţumirile iscate de neplata salariilor au creeat o stare nu tocmai bună în vestiarul severinenilor, înainte unei noi dispute capitale în tentativa de a evita retrogradarea. Convinşi cu promisiuni, fotbaliştii olteni au acceptat totuşi să facă deplasarea la Cluj, pentru disputa de astăzi. Adversarul este unul extrem de puternic, campioana de anul trecut, şi deşi până la un moment dat clujenii nu mai speriau pe nimeni, aducerea lui Trică pe banca tehnică a însemnat şi începutul unei perioade mai bune pentru cei de la CFR. Tocmai de aceea echipa oaspete nu are o misiune uşoară astăzi, în faţa unei echipe care în tur a reuşit să învingă cu 3 – 1 pe „Municipal”.

„La Cluj avem din nou un joc important, mai alesc acum după ce au reuşit să luăm un punct contra unei echipe foarte bune, poate cea mai bună formaţie întâlnită până acum, spun eu, iar jocul rezultatelor ne-a făcut să fim la trei puncte de salvare. Acest lucru ne dă mai multă ambiţie, am avut o discuţie cu jucătorii pe final de campionat, mai sunt cinci etape, aşa că mai avem de recuperat trei puncte, toată forţa care este necesară, este nevoie de sacrificiu, este nevoie de mai mult spirit de echipă decât am făcut-o până acum şi acest lucru vreau să se vadă în primul meci din deplasarea de la Cluj. De altfel, Clujul este o echipă foarte bună a campionatului, cu jucători experimentaţi, plecăm din poziţia de outsider, nu suntem favoriţi, dar nu este prima dată când întâlnim o echipă bună şi sper în final să venim şi noi cu puncte din deplasare, nu cu un punct, pentru că avem nevoie de toate punctele, iar pe acest final de campionat, mai avem meciuri dificile, cu Pandurii, cu Steaua, dar lupătăm. Luptăm de la meci la meci, aşa cum a făcut-o până acum şi repet, este nevoie de mai mult sacrificiu, de toată energia lor şi de acest spirit de echipă care ne-a făcut până acum să nu cedăm” a declarat tehnicianul Ionel Gane, înainte de plecarea către Cluj.

La întrebarea dacă această partidă este şi o dispută Eugen Trică, Ionel Gane, tehnicianul severinenilor a spus: „Eugen Trică este un prieten al meu, aşa cum am întâlnit şi pe Ganea şi pe Cosmin, din generaţia mea, mă bucur că suntem în circuit, mă bucur că avem rezultate bune toţi, până la urmă eu vreau ca echipa mea să câştige şi Trică să aibă noroc în următoarele jocuri, în Cupă, dar sper ca noi să fim câştigătorii meciului de la Cluj” a spus Eugen Trică.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top