joi , 9 decembrie 2021
NEWS ALERT

CINCI ASOCIAŢII DE LOCATARI AU RĂMAS FĂRĂ APĂ POTABILĂ

Cinci asociaţii de proprietari din Drobeta Turnu Severin au fost debranşate de la reţeaua de apă din cauza datoriilor uriaşe către SECOM, societatea de furnizare a  serviciilor de apă-canal din Drobeta Turnu Severin.

blocuri

Datoria celor cinci asociaţii de locatari este de 1.759.000 de lei, o sumă uriaşă, motiv pentru care SECOM a tăiat în carne vie şi a luat decizia opririi furnizării de apă curentă. Săptămâna trecută, alte cinci asociaţii cu datorii mari au fost debranşate de la reţeaua de apă, dar şi-au achitat o parte din sumele restante şi zilele acestea au fost rebranşate.

„În momentul de faţă, în urma celor 10 debranşări care s-au făcut, o parte din asociaţiile de proprietari au venit şi au achitat minim 25 la sută din debitul restant, în momentul de faţă fiind un număr de 5 asociaţii de locatari debranşate de la reţeaua de apă”, a precizat Aida Guran, purtătorul de cuvânt al SECOM SA.

Asociaţiile care sunt debanşate de la reţeaua de apă sunt:  Serpentina Roşiori, Foresta, Padeş,  Asociaţia nr. 17 cu 2 scări, Asociaţia BTT Gura Văii cu 2 scări.

Corina Macavei

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top