miercuri , 27 octombrie 2021
NEWS ALERT

POLIŢIŞTII DIN MEHEDINŢI, OPERAŢIUNE FULGER, CAPTURĂ RECORD DE ŢIGĂRI DE CONTRABANDĂ

Poliţiştii din IPJ Mehperchezi-ii-in-cinci-jude-e-la-trafican-ii-de-igari-prejudiciul-estimat-la-1-milion-de-dolari-74565edinţi desfăşoară la această oră cinci percheziţii la traficanţii de ţigări in Mehedinţi şi Gorj. Au fost descoperite până la această oră 62 de baxuri de ţigarete.

O amplă acţiune împotriva traficanţilor de ţigări din două judeţe se desfăşoară la această oră sub coordonarea inspectorului şef al IPJ Mehedinţi, Ştefan Ponea. Circa 100 de oameni ai legii au fost mobilizaţi în oraşele Baia de Aramă şi Motru, în cinci locaţii. Este vorba de două societăţi comerciale şi trei persoane juridice Sunt urmăriţi mai mulţi  suspecţi, membrii unei reţele de traficanţi de ţigări care are ramificaţii adânci în ambele judeţe. În timpul acestor percheziţii au fost descoperite până la această oră 62 de baxuri ţigări, peste 3000 de cartuşe, la locuinţele celor căutaţi. Ramificaţiile acestei reţele merg până la vămile din Sud-Vestul României, între care şi Stamora-Moraviţa, pe unde intrau ilegal ţigările în ţară. Acestea erau apoi distribuite către piaţa neagră din Mehedinţi şi Gorj.  Cadrele specializate ale Direcţiei Operaţiuni Speciale Mehedinţi au reuşit să se infiltreze în această reţea, iar în urma informaţiilor şi a probelor puse cap la cap astăzi au fost obţinute mandate de percheziţie şi au avut loc cele cinci descinderi. Poliţiştii de la Serviciul de Investigarea Fraudelor continuă la această oră ancheta în acest caz şi mai mulţi suspecţi vor fi ridicaţi şi aduşi la audieri. Aceasta este cea mai mare cantitate de ţigări de contrabandă descoperită în Mehedinţi în ultimii ani.

loading...


2 comentarii

  1. tigaril mai vin in Baia de Arama din Steic Motru de la Cimpoeru Costel acestea fiind vandute in B de A la Maruntelu Lica la saliste izverna in obarsia closani in baluta ponoarele la rica busesti la magazin

  2. Alo , DIICOT-ul e pe fir ? Informatiile MERITA verificate pt. destructurarea retelei .

Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top